03.10.2019

Camiler ve Din Görevlileri Haftası İlçemizde Kutlandı.

Cami ve Hayat” teması çerçevesinde yapılan 2019 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında Belediye Konferans Salonunda başlayan programa Kaymakamımız Sayın Ekrem GÜNGÖR, İlçe Müftüsü Çelebi GÜN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray OCAK, Muhtarlar, Din Görevlileri ve Vatandaşlar katıldılar.

Kur’an-ı Kerim tilavetinin sunumuyla başlayan programın sunumunu İlçe Vaizimiz Sayın Alim ÇELEBİ yaparken günün anlam ve önemine binaen konuşmayı ise İlçe Müftümüz Sayın Çelebi GÜN yaptı. Konuşma öncesi günün anlam ve önemine binaen sinevizyon gösterimi yapıldı. İlçe Müftümüz, 2019 yılı Camiler ve Din Görevliler haftasının temasının "Cami ve Hayat" olduğunu dile getirirken tüm meslektaşlarımızın bu değerli haftasını tebrik etti. Program sonrası tüm katılımcılara aşure ikramı yapıldı.