23.05.2024

Fatih Sultan Mehmet 4-6 Yaş Kur'an Kursu'nda Yıl Sonu Programı

Edirne İl Müftülüğümüze bağlı Fatih Sultan Mehmet 4-6 Yaş Kur'an Kursu yıl sonu programını Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda gerçekkeştirdi.
Yoğun bir katılımla gerçekleşen programda öğrencilerimiz yıl boyunca İslâm dinine dair öğrendikleri; selam vermek, yemek adabı,  peygamber sevgisi, İslâm kardeşliği ve vatan sevgisi gibi milli-manevi değerlerimiz çerçevesinde velilerine ve kendilerini izlemeye gelen misafirlere oyun ve etkinliklerle sunum yaptılar.
İl Müftümüz Hasan Başoğlu programla ilgili şunları söyledi:
"4-6 Yaş Kur'an kurslarımızda yavrularımız milli ve manevi değerlerini öğreniyor. Bu yavrularımız geleceğimizin teminatıdır. Edirne İl Müftülüğü olarak halkımızın bu teveccühüne karşı bizim vazifemiz, böyle yerlerin artarılmasını sağlamak ve mevcut olanlarda en güzel şekilde eğitim vermektir. Bu vesileyle yolunu devletine ve milletine adayan, hedefini hizmet, referansını resmiyet, aidiyet ve samimiyetinden alan, amacını bir neslin inşaası ve ihyası olarak belirleyen tüm görevlilerimizi tebrik ediyorum. Diyanet İşleri Başkanlığı'mızı bir güvence kabul ederek çocuklarını bu kurslarımıza emanet eden siz değerli velilerimize şükranlarımı sunuyorum."
Yıl sonu programı öğrencilerin oyun ve etkinliklerinin ardından sona erdi.