18.04.2024

EMEKLİ OLAN PERSONEL

Uzunköprü İlçe Müftülüğümüze bağlı Merkez Toki Camii İmam Hatibi Nurdoğan TAŞKIRAN Hocamız emekli oldu. Emekli olan personelimize İlçe Müftümüz  Sayın Engin ÇİÇEK Hocamız tarafından plaket verildi.
Uzunköprü İlçe Müftümüz Sayın Engin ÇİÇEK, emekli olan personelimize görev yaptıkları süre boyunca özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, emeklilik yıllarının sağlık, huzur, mutluluk içerisinde geçmesi temennisinde bulundu.
Ayrıca İstanbul’a tayinleri çıkan Kırcasalih Kasabası İstiklal Camii İmam Hatibi Abdullah Ömer ERDOĞAN ve Sipahi Köyü Camii İmam Hatibi Enes ÜNLÜ hocalarımız da personelimizle vedalaştılar. İlçe Müftümüz Sayın Engin ÇİÇEK Hocamız tayinleri çıkan hocalarımıza yeni görev yerlerinde başarı dileklerinde bulundu.