16.05.2023

2023 YILI HAC ÖNCESİ SEMİNER

Uzunköprü ve Meriç Müftülüğü Hacı Adaylarına Hac Öncesi Seminer Verilmeye Başladı.

Uzunköprü ilçe Müftülüğümüz tarafından 2023 yılında hac farizasını yerine getirmek için kutsal topraklara gidecek olan hacı adaylarına yönelik 16-18 Mayıs tarihlerinde seminer verildi.

Uzunköprü Oğuz Ardasel Gençlik ve Spor Müdürlüğü  salonunda gerçekleştirilen programda kutsal topraklara gitmeye hazırlanan hacı adaylarına yönelik 3 gün sürecek eğitim seminerlerinin ilki bugün başladı.
Meriç Subaşı Köyü Camii İmam Hatibi Abdullah Ömer Taşpınar hocamızın Kur'an'ı Kerim tilaveti ile başlayan programda İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Satılmış ÇÖREKCİ'nin açılış konuşmasıyla başlayıp Halise Hatun Camii İmam Hatibi Necmi Yıldırım hacı adaylarına hac öncesi ilk seminer verdi.
Kutsal topraklara yolculuk yapacak Hacılarımıza şimdiden  hayırlı yolculuklar diliyoruz.

Kutsal topraklara yolculuk yapacak Hacı adaylarımıza şimdiden  hayırlı yolculuklar diliyoruz.
Her kime Ka'be nasip olsa
Hüda rahmet eder.