08.10.2020

Camiler ve Din Görevlileri Haftası

1 Ekim Perşembe günü öğle namazında   başta Muradiye Camimiz olmak üzere Camilerimize hizmet etmiş vefat eden din görevlilerimiz ve cami hizmetlerinde maddi ve manevi emeği geçen tüm hayır sahipleri için Kur’an-ı Kerim, hatim ve mevlid okunup dualar yapıldı. Yine aynı gün İlçe Kaymakamımız Sayın Hakan Yavuz ERDOĞAN beyi makamında İlçe Müftümüz Sayın Engin ÇİÇEK başkanlığında bir heyetle ziyarette bulunuldu.Yine aynı gün İlçe Belediye Başkanımız Sayın Özlem BECAN hanımefendiyi  makamında Müftülük Vaizesi Elif AKBAŞ hanımın başkanlığında Kuran Kursu öğreticilerinden oluşan  bir heyetle ziyarette bulunuldu.
2 Ekim Cuma  günü vaazlarda ‘’Camii ve İlim ‘’ konusu işlendi. İlçemizde bulunan Ceza evindeki mahkumları İlçe Vaizimiz Mikail MİRAL ve Şube Müdürümüz Satılmış ÇÖREKÇİ ziyarette bulundular. İlçe Müftümüz Engin ÇİÇEK de ilçemizde bulunan  Süleybe Şefik Öztürk Huzurevini ziyaret ettiler.Ayrıca emekli din görevlileriyle beraber bir çay bahçesinde çay içilip sohbet edildi.