26.11.2019

Mevlid-i Nebi Haftası

Uzunköprü İlçe Müftülüğünce Mevlidi Nebi haftası yoğun programlarla kutlandı. Haftanın açılışı münasebetiyle İlçe Kaymakamı Hakan Yavuz ERDOĞAN'ı ziyaretiyle başlayan hafta resmi dairelerin ziyareti , hastane ve Süleybe Şefik ÖZTÜRK Huzurevi ziyareti ve mevlit programı,Uzunköprü K Tipi Kapalı Cezaevinde mevlid programı, Uzunköprü KYK 'da mevlit programı ve konferans, Uzunköprü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde konferans programı, Kırcasalih Beldesi Merkez Camiinde mevlid programı,Harmanlı Köyü Düğün salonunda konferans programı, Çöpköy Mahalle Camiinde mevlid programı Uzunköprü Atatürk Kültür Merkezinde, Kırıkkale Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Pof.Dr. Abdurrahman CANDAN'ın konuşmacı olarak katıldığı konferans programı düzenlendi.