22.10.2019

Camiler ve Din Görevlileri Haftası

Uzunköprü İlçe Müftülüğümüzce 2019 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle bir dizi etkinlikler yapılmıştır. İlk olarak 02/10/2019 tarihinde İlçe Müftümüz Engin ÇİÇEK, müftülüğümüz çalışanlarıyla beraber Uzunköprü Kaymakamı Sayın Hakan Yavuz ERDOĞAN beyefendiyi makamında ziyaret ettiler.

03/10/2019 tarihinde Emekli Din Görevlileri ve halen çalışan müftülük personelinin katıldığı bir çay sohbetinde bir araya gelinmiştir.

03/10/2019’de Öğle namazından önce Merkez Muradiye Camiinde Mevlit programı düzenlenip hafta münasebetiyle okunan Hatmi şeriflerinin duası yapıldı. Çıkışta cemaate ikramda bulunuldu.

04/10/2019 tarihinde İlçe Müftümüz Engin ÇİÇEK, Mahalle İmam hatibi Ramazan PEHLİVANOĞLU, Kuran Kursu Öğreticisi Vildan ÇAKIR ve müftülük V.H.K.İ Mehmet AKKAYA tarafından Süleybe Şefik ÖZTÜRK Huzurevi ziyaret edilip yaşlılarımızla sohbet edildi.

Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem BECAN ve Master Veteranlar Derneği Başkanı Veli YILDIRIM arkadaşları ile beraber hafta münasebetiyle ilgili olarak Müftülüğümüzü ziyaret ederek personelimizin haftasını kutladılar.