11.04.2019

Emektar Din Görevlilerimizle Bir Aradayız

Uzunköprü İlçe Müftülüğü emektar din görevlileriyle bir araya geldi. İlçe Müftüsü Riza ARI 'din görevliliğinin emekliliğinin olmadığını, devamlı toplumda önderlik yapacak insanlar olduğunu belirterek, “Özellikle birlik ve beraberliğe ihtiyacımızın fazla olduğu bugünlerde din görevlilerine daha fazla iş düşmektedir. Sizler devamlı bizlere rehberlik edecek, mesleki tecrübelerinizden faydalanılacak, kendilerinden istifade edilecek kişilersiniz. Kapımız, gönlümüz devamlı sizlere açıktır.  Davetimize icabet ettiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi. İstişare programına katılan emekli din görevlileri ise, böylesi anlamlı bir program düzenleyerek bir araya gelmelerine olanak sağlayan İlçe Müftüsü Riza ARI'ya  teşekkür ettiler.