31.05.2024

4-6 YAŞ DEĞERLER EĞİTİMİ KAPANIŞ PROGRAMI

Uzunköprü İlçe müftülüğümüze bağlı Rıza Efendi Camii bünyesinde bulunan 4-6 yaş Değerler Eğitimi Kursumuzun ‘’Yıl Sonu Kapanış Proğramı’’ 31 Mayıs 2024 Cuma günü Merkez Rıza Efendi Camiinde yapıldı. Programa Uzunköprü İlçe Müftümüz Sayın Engin ÇİÇEK Hocamız ve velilerimiz katıldı. Programda Değerler Eğitimi Kursumuzda eğitim alan minik öğrencilerimiz yıl içerisinde öğrendikleri eğitimi sergilediler. Program  minik öğrencilerimiz tarafından Kur’an okunup piyes ve çeşitli etkinliklerle devam etti. Minik öğrencilerimize hediyeleri ve başarı belgeleri Uzunköprü İlçe Müftümüz Sayın Engin ÇİÇEK Hocamız tarafından verildi. Programın hazırlanmasında emeği geçen başta 4-6 yaş Değerler Eğitimi Kursu öğretmenlerimiz Gülhanım ÖZTÜRK ve Fatma YENİ olmak üzere velilerimize, minik öğrencilerimize ve tüm katılımcılara teşekkür ederiz.