29.05.2024

HACI UĞURLAMA PROGRAMI

UZUNKÖPRÜ'DEN KUTSAL TOPRAKLARA
Diyanet İşleri Başkanlığımız 2024 Yılı Hac kurası sonucunda hac farizasını yerine getirmek üzere Uzunköprü’den kutsal topraklara gitmeye hak kazanan Hacı Adaylarımız dualarla uğurlandı. İlçemiz Merkez Camii önünde düzenlenen uğurlama programına İlçe Müftümüz Sayın Engin ÇİÇEK Hocamız da katıldı.  Hacı Adaylarına tavsiyelerde bulunan Sayın Müftümüz, sizi şu anda buradan uğurluyor, dönüşünüzü de burada bekliyor olacağız, güle güle gidin, güle güle dönün ifadelerinde bulundu. Hacı Adaylarının heyecanı simalarına yansırken, yakınlarında da ayrılığın hüznü vardı ve sevinç ile hüznün bir arada olduğu duygu dolu anlar yaşandı. Program İlçe Müftümüz Sayın Engin ÇİÇEK Hocamızın yaptığı duası ve Hacı Adaylarının uğurlanmasıyla sona erdi.