02.06.2023

4-6 YAŞ DEĞERLER EĞİTİMİ PROGRAMI

Uzunköprü İlçe Müftülüğümüze bağlı Merkez Rıza Efendi Caminin bünyesinde bulunan 4-6 yaş değerler eğitimi kursumuzun "Yıl Sonu Etkinliği ve 10. Yıl Mezunlar Buluşması" programı düzenlendi. Programa Uzunköprü İlçe Müftümüz Sayın Engin ÇİÇEK, Şube Müdürümüz Satılmış ÇÖREKCİ, İlçe Vaizimiz Ufuk ÖZDEMİR, Kur’an Kursu hocalarımız ve velilerimiz katıldı. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Kur'an-ı Kerim okunarak devam eden programda İlçe Müftümüz Sayın Engin ÇİÇEK Hocamız kısa bir konuşma yaparak 4-6 yaş değerler eğitiminin önemi üzerinde durdu. Program minik öğrencilerimiz tarafından Kur’an okunup çeşitli etkinliklerle devam etti. Program sonunda Kurs hocalarımıza İlçe Müftümüz Sayın Engin ÇİÇEK Hocamız tarafından plaket takdim edildi. Program ikram yapılarak sona erdi.