Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Uzunköprü İlçe müftülüğümüze bağlı Rıza Efendi Camii bünyesinde bulunan 4-6 yaş Değerler Eğitimi Kursumuzun ‘’Yıl Sonu Kapanış Proğramı’’ 31 Mayıs 2024 Cuma günü Merkez Rıza Efendi Camiinde yapıldı.
Detay

Uzunköprü İlçe Müftülüğü olarak Filistin’de İsrail tarafından şehit edilen müslümanlar için dua edildi.  Tüm camilerimizde Filistin için dua edilirken
Detay

Başkanlığımızın din görevlilerine yönelik olarak ''Kitap Oku -Yorum'' projesi kapsamında din görevlilerimiz her ay bir kitap okumaktadırlar.
Detay

UZUNKÖPRÜ İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ ERGENE CAMİİ KIZ KUR'AN KURSU BELGE TAKDİM PROGRAMI YAPILDI. İlçemiz Ergene Camiinde yapılan program kursiyerlerin okudukları Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.
Detay

UZUNKÖPRÜ'DEN KUTSAL TOPRAKLARA  Diyanet İşleri Başkanlığımız 2024 Yılı Hac kurası sonucunda hac farizasını yerine getirmek üzere Uzunköprü’den kutsal topraklara gitmeye hak kazanan Hacı Adaylarımız dualarla uğurlandı.
Detay

Uzunköprü İlçe Müftülüğümüz bünyesinde faaliyet göstermekte olan 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursumuzda öğretim gören öğrencilerimizden üç öğrenci için Kur’an-ı Kerim’e geçme töreni yapıldı.
Detay

İlçemiz Karapınar köyünde şükür duası yapıldı. Cuma namazından önce başlayan programda Muradiye Camii İmam Hatibi Cemal GÜLDÜ, Emekli İmam Hatip Metin SELVİ ve Emekli Müezzin Kayyım Mustafa BOZOK