Uzunköprü Müftülüğü

Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

İlçemizde COVİD-19 hastalık bulaşma riskine karşı evlerinden çıkamayan 65 yaş üstü büyüklerimizin mağdur olmaması için Uzunköprü ilçe Müftülüğü Din Görevlileri Vefa Destek Grubu olarak bu zor zamanlarda gönüllü görevdeyiz..
Detay

Kırıkkale Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Pof.Dr. Abdurrahman CANDAN Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla düzenlenen programda konuştu
Detay

Uzunköprü İlçe Müftülüğü olarak Uzunköprü Mesleki Teknik Anadolu Lisesinde Mevlid-i Nebi Haftası programı düzenlendi.
Detay

Lise öğrencileri arasında 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale deniz zaferi münasebetiyle Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un Çanakkale Şehitlerine isimli şiirini ezbere okuma yarışması düzenlenmiştir.
Detay

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Müftülüğümüz iş birliği ile Gençlerle Başbaşa etkinlikleri kapsamında Uzunköprü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde İlçe Müftümüz Riza ARI öğrencilerle buluştu.
Detay

Uzunköprü İlçe Müftülüğü emektar din görevlileriyle bir araya geldi. İlçe Müftüsü Riza ARI 'din görevliliğinin emekliliğinin olmadığını, devamlı toplumda önderlik yapacak insanlar olduğunu belirterek,