Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Uzunköprü İlçe Müftülüğümüz tarafından organize edilen Sabah Namazı Buluşmaları kapsamında İlçemiz Karapınar Köyü Camiinde 17 Şubat 2024 Cumartesi günü sabah namazı buluşması gerçekleştirilmiştir.
Detay

Uzunköprü İlçe Müftülüğümüz tarafından organize edilen Sabah Namazı Buluşmaları kapsamında İlçemiz Merkez Fatih Şehitler Camiinde 11 Şubat 2024 Pazar günü sabah namazı buluşması gerçekleştirilmiştir.
Detay

Uzunköprü İlçemizden umre ibadetlerini yerine getirmek amacıyla yola çıkan umrecilerimiz için İlçemiz Merkez Camiinde Umre Uğurlama Programı düzenlendi.
Detay

Mirac Gecesi dolayısıyla Uzunköprü İlçe Müftülüğümüz tarafından, İlçemizde bulunan Süleybe-Şefik Öztürk Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezinde program düzenlendi.
Detay

Uzunköprü İlçe Müftülüğümüz tarafından İlçemiz Merkez Ergene Camiinde Mirac Gecesi Programı düzenlendi. Halkımızın yoğun ilgi gösterdiği programımız akşam namazının eda edilmesinin ardından başladı.
Detay

Uzunköprü İlçe Müftülüğümüz tarafından organize edilen Sabah Namazı Buluşmaları kapsamında İlçemiz Merkez Gazi Turhan Bey Camiinde 4 Şubat 2024 Pazar günü sabah namazı buluşması gerçekleştirilmiştir.
Detay

Uzunköprü İlçe Müftülüğümüz tarafından organize edilen Sabah Namazı Buluşmaları kapsamında İlçemiz Merkez Medine Camiinde 21 Ocak 2024 Pazar günü sabah namazı buluşmasi gerçekleştirilmiştir.
Detay

Uzunköprü İlçe Müftülüğümüz tarafından organize edilen Sabah Namazı Buluşmaları kapsamında 14 Ocak 2024 Pazar günü İlçemiz Merkez Rıza Efendi ve Merkez Sanayi Camilerinde sabah namazı buluşmaları gerçekleştirilmiştir.