Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Kardeşliğimiz Zekatla Bereketlensin #BeklenenSensin sloganıyla gerçekleştirdiğimiz 2022 yılı Ramazan programı kapsamında ecdadımızın miras bıraktığı iyilik, şefkat ve merhamet sancağını ülkemizin her köşesine dünyanın dört bir yanına taşıdık.
Detay

İIçemiz Merkez Halise Hatun Camii'nde Ramazan ayı boyunca hatimle teravih namazı kılındı. Müftülüğümüz Şube Müdürü Satılmış ÇÖREKCİ Hocamızın kıldırdığı namaza cemaatimiz yoğun ilgi gösterdi.
Detay

2022 Yılı Hac İşlemleri İçin; 1-Bu yıl hacca 65 yaş (1 Temmuz 1957 sonrası doğanlar) altı hacca kesin hakkı elde edenler gidebilecektir. 2- 25 Nisan -4 Mayıs 2022 tarihleri arasında e devlet sistemi üzerinden bu yıl hacca gid .
Detay

Uzunköprü İlçe Müftülüğümüze bağlı Diyanet Gençlik Merkezi ile Kırcasalih Diyanet Gençlik Merkezimizde gençlerimize iftar yemeği verildi. İftar yemeklerine İlçe Müftümüz Engin ÇİÇEK, Havsa Müftüsü Nurettin ŞENTÜRK, Müftülüğümüz Sube Müdürü Satılm
Detay

Uzunköprü İlçe Müftülüğümüze bağlı 4-6 yaş Kur'an Kursumuzda iftar sevinci yaşandı. Minik yavrularımız halk arasında tekne orucu diye tabir edilen çocuk oruçlarının iftarını yaptılar.
Detay

İlçemizde Enderun Usulü Teravih namazı kılındı. Uzunköprü İlçemizde yeni yapılan Merkez Medine Camiinde Edirne İl Müftülüğü hocalarımızında katılımlarıyla Enderun usulü teravih namazı kılındı. Cemaatimizin yoğun ilgi gösterdiği teravih namazını
Detay

Aşçıoğlu mahalle camiinde teravih namazı coşkusu. İlçemiz merkez Aşçıoğlu mahalle camiinde kılınan teravih namazına katılan İlçe Müftümüz Sayın Engin ÇİÇEK Hocamız namazdan önce cemaate sohbet etti.
Detay

Irak’ın kuzeyinde gerçekleştirilen #PençeKilit Operasyonu’nda EYP patlaması sonucu şehit düşen Kahraman Askerimiz Üsteğmen Ömer Delibaş’a Allah’tan rahmet, ailesine ve silah arkadaşlarına sabı
Detay

Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Edirne Eski Camiinde yapılan Bayanlar arası Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma yarışmasında İlçemiz Merkez Ergene Camii Kız Kur’an Kursu Öğreticisi Bahtınur KİREZ Edirne İl birincisi olmuştur.