28.03.2023

HATİMLE KILINAN TERAVİH NAMAZINA İLGİ BÜYÜK

İlçemizden ilk defa bu yıl uygulanan ve yoğun ilgi gösterilen hatimle teravih namazı Geçkinli Köyü Camii'nde başladı. İlçemiz Geçkinli Köyü Camii'ne teravih namazı için gelenler, Hatimle Teravih namazı kıldıran İmam-Hatip Furkan Dekan'a uyarak teravihlerini ilgiyle eda etmeye başladılar.
Hatimle Teravih Namazı ile ilgili çıklama yapan İlçe Müftümüz İsa Demirkaynak, şu ifadeleri kullandı: "ilçemizde ilk defa hatimle teravihin kılınmasının heyecanını yaşıyoruz. Bu vesile ile ilçe halkımızı birkaç kez de olsa hatimle teravihin hazına varmaları için kendilerini davet ediyorum. Yatsı namazının cemaatle kılınmasının ardından başlayan hatimle teravih namazında, imam her rekatta Kur'an-ı Kerim'den bir sayfa okuyor. 20 rekatta bir cüzün tamamlanmasıyla sona eren teravih namazını kılan vatandaşlar, hem teravih namazını eda etmiş, hemde hatim yapma sevabını almış oluyorlar."