04.08.2021

lçe Müftümüz Adem Özsoy’un Veda Ziyaretleri

İlçe Müftümüz Adem Özsoy, 1.5 yıldır sürdürmüş olduğu Süloğlu Müftülüğü görevinden bugün itibari ile ayrılmıştır.
İlçe Müftümüzün yeni görev yeri ise Edirne İl Müftü Yardımcılığı olacaktır.
İlçe Müftümüz Adem Özsoy’un veda mesajı:
“Kıymetli Kardeşlerim!
Edirne İl Müftü Yardımcılığına tayinim çıkmış olması nedeniyle 03 Şubat 2020 Pazartesi günü başlamış bulunduğum Süloğlu İlçe Müftülüğü görevimden 03 Ağustos 2021 Salı günü ayrılmış bulunmaktayım.
Süloğlu'ndan ayrılmanın hüznünü yüreğimin derinliklerinde hissettiğimi ifade etmek isterim.
Bu süreçte birlikte çalışma onurunu, elde ettiğim Süloğlu Kaymakamımız Sayın Mehmet Faruk KAZDAL beyefendiye, birbirinden değerli Kurum Müdürlerimize, Süloğlu İlçemizin kıymetli esnafına, İlçe Müftülüğümüzün fedakâr daire persoline, Camilerimizde görev yapan Muhterem İmam Hatip ve Müezzin Kayyımlarımıza, Kur'an Kursumuzda görev yapan Kur'an Kursu Öğreticimize, Camilerimizi boş bırakmayan cemaatimize ve tüm Süloğlulara şükranlarımı sunuyorum.
Rabbim İslam Dinine hizmet etmeye bizleri muvaffak kılsın.
Rabbim yar ve yardımcımız olsun.