26.03.2024

TAŞLISEKBAN KÖYÜMÜZDE CENAZE MERASİMİ

İlçe Müftümüz İsa Demirkaynak,  ilçemiz Adalet Ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Şaban Toprak'ın vefat eden annesi Şefiye Toprak için Taşlisekban Köyü'nde düzenlenen cenaze merasimine katılarak cenaze namazını kıldırdı.
Cenaze törenine Kaymakamımız Adem Can Okur, İlçe Müftümüz İsa Demirkaynak,  il ve ilçemizden çok sayıda kurum temsilcisi ve vatandaş katıldı.
"Herkes ölümü tadacaktır; yaptıklarınızın karşılığı size eksiksiz olarak ancak kıyamet gününde verilecektir. Kim cehennemden uzaklaştırılır da cennete konursa artık kurtulmuştur. Dünya hayatı zaten aldatıcı şeylerden ibarettir." Mealindeki ayet ile "İnsanoğlu öldüğü zaman, bütün amellerinin sevabı da sona erer. Şu üç şey bundan müstesnadır: Sadaka-i câriye, istifade edilen ilim, kendisine dua eden hayırlı evlat" hadisini hatırlatan Müftü Demirkaynak, ölüm yeterli bir vaizdir. dedi. Merhumeye dua eden müftümüz hazirundan hüsn-i şehitlik ve  helallik diledi.
Merhumeye Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabr-ı Cemil niyaz ediyoruz.