24.07.2024

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMI KUR'AN-I KERİM'İN TİLAVETİ İLE BAŞLADI DUA İLE SONA ERDİ

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında ilçemizde şehitler için Anma Etkinliği düzenlendi. Etkinlik, ilçe Kaymakamımız Tarık Emre Uşen'nin başkanlığında ilçe protokolu ve vatandaşların saat 20.00'de belediye meydanında bir araya gelmesiyle başladı.
İlçe Kaymakamı Uşen'in günün anlam ve önemine dair konuşma yaptığı program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasına müteakkip Akardere Köyü Camii İmam-Hatibi İsmail Fatih Demir'in Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. İlçe halkımızın yoğun katılım sağladığı programda İlçe Müftülüğü İlahi Grubu günün ruhunu anlatan  ilahi, şiir ve marşlarla katılımcılara güzel anlar yaşattı. Program, 15 Temmuz gecesinin anlam ve önemini vurgulayan sinevizyonun izlenmesinin ardında  İlçe Müftümüz İsa  Demirkaynak'ın şehit ve gazilerimiz için yaptığı dua ile sona erdi.