19.07.2024

AZİZ ŞEHİTLERİMİZ İÇİN KUR'AN-I KERİM, MEVLİT VE DUA PROGRAMI DÜZENLENDİ

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle ilçemizin bütün camilerinde genelde bütün şehitler için özelde 15 Temmuz şehitleri için Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-ı Şerif okunduktan sonra eller şehitler için duaya kalktı.
15 Temmuz 2024 Pazartesi günü öğle namazı öncesi ilçemiz Merkez Yeni Camii'nde genelde bu toprakları vatan kıldığımız günden beri  değerlerimiz uğruna canlarını feda eden bütün şehitlerimiz özelde 15 Temmuz şehitleri ve Rahmet-i Rahman'a irtihal etmiş gazilerimizin ruhlarına ithafen ilçe müftülüğümüz tarafından "Kur'an'ı Kerim, Mevlit ve Dua" programı düzenlendi.
Kaymakamımız Tarık Emre Uşen'in de katıldığı program, 15 Temmuz saat 12.45'te ilçemiz Merkez Yeni Camii'nde şehitlerimize ithafen görevli hocalarımız tarafından tilavet edilen Kur'an-ı Kerim ile başladı. Mevlid-ı Şerifin okunmasının ardında ilçe müftümüz İsa Demirkaynak'ın şehit ve gazilerimiz için yaptığı dua ile sona erdi. Kılınan öyle namazına müteakip katılımcılara ikram yapıldı.