Süloğlu Müftülüğü

Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Akardere Köyümüzde bulunan Şehit Tuncay GÜDÜCÜ kabri başında dualarla anıldı.
Detay

Corona Virüs ile ilgili tedbir amaçlı Süloğlu Merkezimizde olan iki camimizde belediye personeli tarafından dezenfekte edilmiştir.
Detay

Mart Ayı İlçe Müftüleri toplantısı İpsala ilçemizde gerçekleştirildi.
Detay

İlçe Müftümüz Adem ÖZSOY Yeni Cami İmam-Hatibi Ertan UÇAR ile beraber Süloğlu Belediye Başkanı Sayın Mehmet ORMANKIRANI makamında ziyaret etti.
Detay

8 Mart Dünya Kadınlar Günü faaliyetleri kapsamında İlçe Müftümüz Adem ÖZSOY tarafından ilçemizdeki kadınlara yönelik Üretim ve Tüketim Ekseninde kadın konulu konferans verildi.
Detay

İlçe Müftümüz Adem ÖZSOY, Kaymakamımız Sayın Mehmet Faruk KAZDAL beyi makamında ziyaret ederek müftülüğümüzün brifingini sundu.
Detay

Sayın Kaymakamımız Mehmet Faruk KAZDAL başkanlığında "Kadına Karşı Şiddetle Mücadele" toplantısı gerçekleştirilmiş olup, İlçe Müftümüzde bu toplantıya katılım sağladı.
Detay

İlçe Müftümüz Adem ÖZSOY, Garnizon Komutanı Sayın Aytuğ YÖRÜYÜŞ beyefendiyi makamında ziyaret etti.
Detay

Personele yönelik Temel Aile Bilinci Eğitim Semineri 12 Şubat Çarşamba günü İlçe Müftümüz Adem ÖZSOY tarafından verilmiş olup, seminer sonunda personelimize katılım belgeleri dağıtılmıştır.
Detay

İlçe Müftüleri aylık mutad toplantısı 5 Şubat Çarşamba günü ilçemizde yapılmıştır.