Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

İlçe Müftülüğü'müze bağlı Mehmet Akif Ersoy 4-6 Yaş Kur'an Kursu'nda eğitim gören öğrencilere yönelik bayram ara tatilinden önce eğitimin son gününde Bayram Etkinliği düzenlendi.
Detay

Kahraman Türk Polis Teşkilatı’mızın 179. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası vesilesiyle İlçemiz Merkez Yeni Camii'nde emniyet teşkilatının şehitlerine ithafen din görevlilerimiz tarafından Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif programı icra edildi.
Detay

Kadir Gecesi Programı: 05.04.2024 Cuma Saat: 20.30 Yer: Merkez Yeni Camii ve Merkez Camii
Detay

İlçe Müftülüğümüze bağlı Mehmet Akif Ersoy 4-6Yaş Kur'an Kursu öğrencileri düzenlenen 21-26 Mart Orman Haftası etkinlikleriyle minik öğrencilere orman sevgisi ve çevre bilinci kazandırıldı.
Detay

İlçe Müftümüz İsa Demirkaynak, ilçemiz belediye Başkanı Mehmet Ormankıran'ın vefat eden babası Selami Ormankıran için Merkez Camii'nde düzenlenen cenaze merasimine katılarak cenaze namazını kıldırdı.