09.03.2017

EDİRNE MÜFTÜLÜĞÜ ADRB ÇALIŞMALARI

Edirne İl Müftülüğümüz ve Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından Ocak ve Şubat Ayları içerisinde Edirne Kredi Yurtlar Kurumu’na (KYK) bağlı yurtlarda konferanslar düzenlenmiştir.

Selimiye KYK Kız Öğrenci Yurdunda 25 Ocak 2017 tarihinde Kur’an Kursu Öğreticilerimizden Kadriye GÜN’ün Kur’an-ı Kerim okuduğu programda, Zeynep TİRFİL tarafından “Temel Haklar ve Özgürlükler” konulu konferans verilmiş, programa yaklaşık 130 öğrenci katılmıştır.

Selimiye KYK Kız Öğrenci Yurdunda 16 Şubat 2017 tarihinde İl Vaizimiz ve Aynı zamanda ADRB koordinatörümüz Enise ERKOÇ tarafından “Sözlü İletişimde Etik” adlı konferans sunulmuştur. Aynı programda Kur’an Kursu Öğreticilerimizden Zehra MURAT Kur’an-ı Kerim Tilaveti gerçekleştirmiş olup, program Neyzen Ümit ERKAN ve Kur’an Kursu Öğreticimiz Rukiye ERGÜL’ün Ney dinletisi ile sona ermiştir.

Edirne Sultan II. Murat KYK Erkek Öğrenci Yurdunda 27 Şubat 2017 tarihinde İl Müftülüğümüz Din Hizmetleri Uzmanı Mehmet AKBAŞ tarafından “Sözlü İletişimde Etik” adlı konferans verilmiştir.

Edirne KYK Kız Öğrenci Yurdunda 28 Şubat 2017 tarihinde Kur’an Kursu Öğreticilerimizden Esma Arda ANIK’ın Kur’an-ı Kerim okuduğu programda Aynur YÜRÜK tarafından “Sözlü İletişimde Etik” adlı konferans verilmiştir.

Selimiye KYK Kız Öğrenci Yurdunda 09 Mart 2017 tarihinde Kur’an kursu Öğreticilerimizden Hilal KOLTUK’un Kur’an-ı Kerim okuduğu programda Hatice TUDAN tarafından “İslam’ın Kadına Verdiği Önem” adlı konferans verilmiştir.