02.05.2024

Diyanet İşleri Başkanı'mız Prof. Dr. Ali Erbaş, İlimizde İnşaatı Devam Eden, Hizmet Binası, Kur'ân Kursu ve Cami İnşaatlarında İncelemelerde Bulundu

Diyanet İşleri Başkanı'mız Prof. Dr. Ali Erbaş, İlimizde İnşaatı Devam Eden, Hizmet Binası, Kur'ân Kursu ve Cami İnşaatlarında  İncelemelerde Bulundu
Edirne Valiliği'mizin himayelerinde, Balkan Şehirleri İşbirliği Edirne Platformu'nun düzenlediği iftar programına katılmak amacıyla şehrimizi ziyaret eden Diyanet İşleri Başkanı'mız Prof. Dr. Ali Erbaş, inşaatı devam eden inşaatlarımızda incelemelerde bulundu.
Ziyarette Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’a, Valimiz sn. Yunus Sezer, İl Müftümüz Hasan Başoğlu başta olmak üzere; Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Öztürk eşlik etti.
Ziyarette Diyanet İşleri Başkanı'mız devam eden inşaatın aşamaları hakkında bilgilendirildi.
Diyanet İşleri Başkanı'mız Prof. Dr. Ali Erbaş, Trakya Üniversitesi Camii’nin kubbesinin altında olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, caminin çalışmalarının hızlanması adına Diyanet İşleri Başkanlığı olarak destek sağlayacaklarını ifade etti.