24.04.2024

Minik Öğrencilerimiz Filistin'i Unutmuyor

Edirne İl Müftülüğü Mevlânâ 4-6 Yaş Kur'an Kursu'nda eğitim gören öğrencilerimiz, Ramazan ayı boyunca biriktirdikleri harçlıklarını Gazze'de zulüm gören müslümanlara gönderdi.
Öğrencilerimizin bağışlarını kabul eden İl Müftümüz Hasan Başoğlu, "Yavrularımızın minik yüreklerine kocaman bir dava sığdırdıklarını görüyoruz. Kendilerinin daha önce de bağışlarını kabul etmiştik. Hepimize böyle bir Gazze ve Filistin şuuru gerekiyor. Zira minik öğrencilerimiz bu tavırlarıyla bize Gazze davasını her daim hatırımızda tutmamız gerektiğini öğütlüyor. Bizler de bu davayı ve dünyanın gözleri önünde acımasızca yapılan bu zulmü unutmayacak ve unutturmayacağız. Bu vesileyle öğrencilerimizin hocalarına ve velilerine teşekkür ediyorum." dedi.
Düzenlenen yardım faaliyeti kapsamında toplanan bağışlar, bölgeye gönderilmek üzere makbuz karşılığında Türkiye Diyanet Vakfı Edirne Şubesi'ne teslim edildi.