18.03.2024

Şehrimize Atanan Din Görevlilerine Sarık ve Cübbe Giyme Töreni Düzenlendi

Edirne İl Müftülüğü'müz tarafından Diyanet Akademisi’nin ilk mezunları olarak eğitimlerini tamamlayıp şehrimize atanan din görevlileri için sarık ve cübbe giyme töreni düzenlendi.
Törende; İl Müftüsü Hasan Başoğlu, Cami Hizmetleri Daire Başkanı sn. Cemalettin Gezgiç, Mimar Sinan Vakfı Başkanı Hasan Gümüş, Hasan Sezai Vakfı Başkanı Ahmet Doğan ve Uzunköprü İlçe Müftüsü Engin Çiçek görevlilerimize cübbe giydirirken Havsa İlçe Müftüsü Mahmut Ateş de görevlilerimiz için dua etti.
Törende ayrıca İlçe müftülerimiz ve görevlilerimiz de hazır bulundu. Tören İl Müftümüz Hasan Başoğlu'nun görevlilerimizi tebrik etmesi ve Kur'an-ı Kerim ile Başkanlık yayınlarından çıkan "Peygamberimiz Cami ve İrşad" adlı kitabın görevlilerimize hediye edilmesi ile son buldu.