12.10.2022

Diyanet İşleri Başkan Yardımcımız Sayın Dr. Burhan İŞLİYEN hocamızı Edirne'de Ağırladık.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası ve Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle şehrimize teşrif eden Sayın Dr. Burhan İŞLİYEN hocamız, ilk olarak Müftülüğümüze bir ziyaret gerçekleştirdi.  Akabinde Edirne Valimiz Sayın H. Kürşat KIRBIYIK beyefendiyi makamında ziyaret ettikten sonra halkımızın ve İl Protokolümüzün yoğun teveccüh gösterdiği programa katılarak konferanslarını gerçekleştirdiler.

Konferansımız İstiklal marşı ve 15 Temmuz Kuran Kursu hafızlarımızdan İlkay İSMAİL kardeşimizin okuduğu Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Programımızın açılış konuşmalarını İl Müftümüz Sayın Alettin BOZKURT yaptıktan sonra 4-6 Yaş Kuran Kursu öğrencilerimizin  mini gösterileri ile devam etti. Programımızın onur konuğu Sayın Dr. Burhan İŞLİYEN hocamız, sunumları ile konferanslarını gerçekleştirdiler.

Mevlid-i Nebi ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası konferans programımız, Kuran-ı Kerimi güzel okuma, ezanı güzel okuma ve bilgi yarışmalarında dereceye giren Din Görevlilerimize Vali Yardımcımız Zafer KARAMEHMETOĞLU beyin hediye takdimi ile sona erdi.