04.08.2022

Sayın Valimizden İl Müftülüğümüze Ziyaret.

01.08.2022 Pazartesi günü (bugün) Sayın Valimiz H. Kürşat KIRBIYIK İl Müftülüğümüzü ziyaret ettiler. İlimiz Müftülüğünün çalışmalarını ve yaptıkları faaliyetleri dinledikten sonra tüm personele çalışmalarında başarılar dilediler. Ardından Fatih Sultan Mehmet 4-6 yaş Kuran Kursumuzu ziyaret edip kursla ilgili bilgi aldılar. Akabinde DİB Eğitim Merkezi olarak tahsis edilen Askeri Kışla binasına geçtiler. Son Olarak da Hafızlık eğitimi veren Yatılı Saraçlar ve 15 Temmuz Şehitler Kuran Kurslarımızı ziyaret edip hafızlık yapan öğrencilerle tanışıp yönetici hocalarımızdan bilgi aldılar.

Sayın Valimize bu nazik ziyaretlerinden ve kurumumuza ait sorun ve önerilerimizi sunma imkanı verdiği için şahsım ve kurum personellerim adına çok teşekkür eder, çalışmalarında üstün başarılar dilerim.

Edirne İl Müftüsü
Alettin BOZKURT