04.08.2022

Bulgaristandaki Yaz Kur'an Kursu Öğrencilerinin Edirne Ziyareti

24.07.2022 tarihinde Bulgaristan’dan İlimize iki günlük ziyaret için gelen 230 yaz K.Kursu öğrenci ve öğretmenleriKapıkule sınır kapısında gençlik kordinatörlerimiz Talha KARACA ve Emine KARAULUÇ karşılayıp sırasıyla Selimiye, Üçşerefeli cami, Fatih Sultan Mehmet Müzesi ve Ali Paşa çarşısını gezdirdikten sonra Eski camide öğlen namazı kıldılar. Namaz sonrası KYK yurduna yemeğe geçtiler. Yemekten sonra 2.Beyazıt Küllüyesi, Darul- Hadis Camisini ziyaret ettiler, ardından Aresta AVM ‘yi dolaşıp KYK yurduna istirahata çekildiler. 25.07.2022 ( bügün) saat 08.00 ile 09.00 arası kahvaltı ardından Saraçlar caddesi serbest alış-veriş ve saat 11.30 da Edirneden dönüş yaptılar. İki gün boyunca değerli soydaş ve dindaş kardeşlerimize eşlik edip yardımcı olan Gençlik kordinatörlerimiz Talha KARACA ve EmineKARAULUÇ hocalarıma çok teşekkür ederim. Alettin BOZKURT İl Müftüsü ( Not: Üç öğün yemekleri tamamen Valiliğimizce karşılanmıştır)