07.07.2022

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliği ile “Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” şiarıyla düzenlenen vekalet ile kurban organizasyonuna destek devam ediyor. Edirne Valisi Sayın Hüseyin Kürşat KIRBIYIK kurban bağışını Türkiye Diyanet Vakfına bağışladı. Vali KIRBIYIK’ı ziyaret eden Edirne İl Müftüsü Alettin BOZKURT, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından düzenlenen vekalet ile kurban organizasyonu hakkında bilgi verdi. Türkiye Diyanet Vakfının “Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” şiarı ile yürüttüğü kampanyanın önemine dikkat çeken Vali KIRBIYIK, bu yıl kurban ibadetini Türkiye Diyanet Vakfı tarafından yürütülen kampanya kapsamında gerçekleştirmek istediğini ifade ederek, bağış makbuzunu Edirne İl Müftüsü Alettin BOZKURT tarafından teslim aldı.