10.04.2019

DİYANET YAYINLARI TANITIM PROJESİ

DİYANET YAYINLARI TANITIM PROJESİ Hayata Geçiriliyor

Sahih dinî bilginin üretiminde ve paylaşımında etkin rol almayı amaç edinen Müftülüğümüz, Dini bilgiyi hedef kitleye uyarlayarak iletim ve erişim kanallarını geliştirmek için hayata geçirdiği projelerine bir yenisini daha ekledi.

DİYANET YAYINLARI TANITIM PROJESİ” başlığıyla planlanan proje kapsamında Meriç Merkez, Subaşı Beldesi, Küplü Beldesi ve tüm köylerde vatandaşlar ile öğrencilerin Diyanet Yayınlarıyla tanışması ve bu yayınlardan faydalanması için kurumumuzda bulunan veya personelimiz tarafından okunan dergi ve kitapçıklar Okul Kütüphanelerine ve Kıraathanelere koyulacak.

Projenin İlk adımı Kavaklı Hürmüz ve İbrahim Ataş İlk ve Orta Okulları Kütüphanelerinde atıldı. İlçe Müftümüz Çelebi GÜN okul yönetimine gerçekleştirdiği ziyaretinde projeyi tanıttı. Belirlenen D.İ.B. kitapları kütüphaneye koyulmak üzere idareye teslim edildi. Proje paydaşı kurumlardan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ve Okul idaresine teşekkürlerini sundu.

Projenin ilk basamağının Nisan ayı içerisinde tamamlanması beklenirken, proje her yıl yeniden planlanıp uygulamaya konulacak.