27.11.2023

" KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE " KONULU KONFERANS

Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından gerçekleştirilen "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele" konulu konferanslar çerçevesinde Müftülüğümüz tarafından Trakya Üniversitesi Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Konferans Salonunda konferans gerçekleştirildi. Konferansa konuşmacı olarak Diyanet İşleri Başkanlık Müşaviri Suat OKUYAN katıldı. Konferansın açılış ve selamlama konuşmasını Keşan İlçe Müftümüz Uğur EMİROĞLU hocamız yaptı. Konferansa Keşan Belediye Başkan yardımcısı Nuran USLU, Keşan, İpsala, Uzunköprü, Enez ve Meriç müftülerimiz ve personeli de katıldı. Konferansa yoğun katılım olduğu gözlemlendi. Konferansın sonunda Belediye Başkan yardımcısı Nuran USLU konuşmacı hocamıza çiçek takdiminde bulundu. Katılımlarından dolayı tüm müftülerimize ve personelimize teşekkür ederiz.