04.10.2023

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI BULUŞMASI

KEŞAN MÜFTÜLÜĞÜ CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI MÜNASEBETİYLE ÇALIŞAN VE EMEKLİ PERSONELİ BİR ARAYA GETİRDİ.

2023 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle, Keşan Müftülüğünce Şapçı Ağadayı tesislerinde çalışan ve emekli personelin katılımıyla kahvaltılı bir program tertip edildi. Program Koz Köy Camii İmam-Hatibi Mustafa Abdürrezzak SARAÇ' ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.Açılış ve selamlama konuşmalarını yapmak üzere kürsiye gelen İlçe Müftümüz Uğur EMİRĞLU, tüm çalışan ve  emeklilerin  Camiler ve Din Görevlileri Haftasını tebrik etti. Konuşmasında özetle "Din Hizmetinde Hikmet ve güzel öğütle muhatab kitleye hitap edilmenin önemine" işaret etti.

Belediye Başkanı Sayın Mustafa HELVACIOĞLU' da toplantıya katılarak, Camiler ve Din Görevlileri Haftamızı tebrik etti.

Program İlçe Vaizi Ömer Faruk MÜCAHİD' in "Etkili Din Hizmeti" konulu sunumuyla sona erdi.