10.08.2021

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ

15 Temmuz şehitleri ve tüm şehitlerimiz için Asri Mezarlıkta Kur 'an okunup dua edildi.İlçe  Kaymakamı, Belediye Başkanı, Garnizon Komutanı, Aile ve Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü ile birlikte Şehit yakınları ziyaret edildi.

Daha sonra, Keşan İki Minareli Çarşı Camii'nde 15 Temmuz Şehitleri ve tüm şehitlerimiz için Mevlit ve Kur'an Ziyafeti programı düzenledi, program sonunda Şehitler için okunan hatimlerin duası yapıldı.

Keşan Kaymakamlığı ve İlçe Müftülüğü işbirliği ile Cumhuriyet meydanında yapılan anma programı Saat:21:00’de başlayıp 00.13’te sona erdi. Burada İlçe Kaymakamı Sayın Cemalettin YILMAZ tarafından konuşma yapıldı. Yeni Muhacir Toki Camii İmam-Hatibi Ahmet SAV tarafından Kur'an-ı Kerim tilaveti, İlçe Müftülüğü ilahi korosu tarafından okunan ilahiler ve Keşan Belediyesi Mehter takımının gösterisiyle devam eden program, 16 Temmuz 2021 Cuma Saat: 00.13’te İlçemizdeki tüm camilerde Salâ okunması ile sona erdi.