04.12.2019

MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI KUTLAMALARI

Mevlid-i Nebi Haftası çeşitli etkinlerle kutlandı. Merkez İki Minareli Çarşı Camiinde Mevlid-i Şerif okundu ve indirilen hatimlerin duası yapıldı.Resmi Daireler, Esnaf, Şehit ve Gazi yakınları ile Hastalar ziyaret edildi.Okullar arası Şiir ve kompozisyon yarışmaları düzenlendi, Keşan FM radyosunda hafta ile ilgili program yapıldı.15 Kasım 2019 Cuma günü Keşan Belediyesi  Konferans salonunda Trakya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Cevdet KILIÇ tarafından  "Hz. Peygamber ve Aile" konulu konferans düzenlendi. Konferansa İlçe Kaymakamımız Sayın Nuri ÖZDER, başta olmak üzere protokol, Ak Parti Edirne Milletvekili Sayın Dr.Fatma AKSAL, Belediye Başkanları, Sivil toplum kuruluş başkanları ve kalabalık bir Halk kitlesi katıldı.Programda İlçe Müftülüğü İlahi korosu  izleyicilerden büyük beğeni aldı. Trakya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Cevdet KILIÇ tarafından sunulan "Hz. Peygamber ve Aile" konulu konferans katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi. Program sonunda dereceye giren öğrencilere hediyeleri takdim edildi.