07.08.2019

KEŞAN MÜFTÜLÜĞÜ YAZ KURSLARI FUTBOL TURNUVASI

Keşan Merkezinde Yaz Kurslarına devam eden Öğrenciler arasında, kardeşlik ve dayanışmayı sağlamak amcıyla  Futbol turnuvası düzenlendi. Keşan Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen turnuva heyecanlı ve çekişmeli geçti. Turnuva sonunda Karaağaç Camii Yaz Kursu 1., Hacı Mümine Özkaya Camii Yaz Kursu 2., Aşağı Zaferiye Camii Yaz Kursu 3. ve Ensaray Camii Yaz Kursu 4. oldu. Dereceye giren Öğrencilerimize kupalarını İlçe Kaymakamımız Sayın Nuri ÖZDER verdi. Turnuvaya katılan tüm Öğrencilerimize Başkanlık yayınlarından "VATANIM HER ŞEYİM" adlı kitabı hediye olarak dağıtıldı. Kardeşlik,dostluk ve centilmence tamamlanan urnuvaya katılan tüm öğrencilerimizi ve hocalarını İlçe Müftülüğü olarak tebrik ediyoruz.