08.04.2019

"ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNE" ŞİİRİNİ EZBERE OKUMA YARIŞMASI "EDİRNE İL FİNALİ"

Edirne İl Müftülüğünce "Çanakkale Şehitlerine" Şiirini Ezbere Okuma Yarışması "Edirne İl  Finali" yapıldı.

Keşan ilçe Müftülüğünce "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi" münasebetiyle Liseler Arasında İstiklal Marşı şairimiz M.Akif Ersoy'un "Çanakkale Şehitlerine" isimli şiirini ezbere okuma yarışmasında Hersekzade Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrencisi Edanur KÖSELER İlçe Birincisi oldu.

22 Mart 2019 Cuma günü Saat 10;00' da Edirne Millet Kıraathanesinde yapılan "Edirne İl  Finalinde" de Edanur KÖSELER İl Birinciliğini kazandı. Edirne Müftümüz Sayın Emrullah ÜZÜM tarafından kendisine hediyeleri takdim edildi. Ayrıca,birinci olan kardeşimiz velisi ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Dr. Önder ARPACI' yı makamında ziyaret etti. Beraberinde İlçe Müftümüz Mehmet YİĞİT ile Keşan Milli Eğitim Şube Müdürü Harun BÜKER' de hazır bulundu. Öğrencimizi tebrik eder, başarısının devamını dileriz.