20.03.2019

KEŞAN MÜFTÜLÜĞÜNDEN "18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ" MÜNASEBETİYLE "ÇANAKKALE ŞİİRİ" YARIŞMASI

Keşan ilçe Müftülüğü "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi" münasebetiyle Liseler Arasında İstiklal Marşı şairi M.Akif Ersoy'un "Çanakkale Şehitlerine" isimli şiirini ezbere okuma yarışması düzenledi. Sekiz lisenin katıldığı yarışma 15 Mart 2019 Cuma günü Saat 10;00' da Hersekzade Anadolu İmam-Hatip Lisesi Konferans salonunda yapıldı. Yarışma sonucunda Birinciliği Hersekzade Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrencisi Edanur KÖSELER kazandı. İkinciliği Keşan Anadolu Lisesi öğrencisi Mustafa ŞİMŞİR, Üçüncülüğü Özel Keşan Uğur Anadolu Lisesi öğrencisi Burcu Tuana DALLI kazandı. Birinciye çeyrek altın, İkinciye gram altın, Üçüncüye 0.5 gram altın hediye olarak verildi.Ayrıca yarışmaya katılan tüm öğrencilere kitap seti hediye edildi.