04.10.2021

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında düzenlenen ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ açılış programı bu yıl "Cami, Din Görevlileri ve Vefa" temasıyla başladı.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında düzenlenen ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ açılış programı bu yıl Edirne Selimiye Camii’nde gerçekleşti. İlçe Müftümüz Nurettin ŞENTÜRK'ün de katıldığı programın açılışını Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş yaptı.

Açılış etkinlikleri kapsamında İlçe Müftülüğümüz tarafından Cuma namazı öncesi Sokullu Camii’nde Kur'an-ı Kerim okundu. Ardından konuyla ilgili konuşmalarını yapan İlçe Vaizi Üsame MOLLAOĞULLARI vefat eden din görevlileri, cami yapımına destek olan hayır sahipleri ve cami cemaatinin ruhlarına ithafen dua etti.