Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

İlçemize bağlı Sipahi Köyü Muhtarı Binyamin ÖZDEMİR geçtiğimiz günlerde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.
Detay

İlçe Müftümüz Sayın Engin ÇİÇEK Hocamız, İlçe Vaizimiz Ebubekir Sıddık DEMİRCİ ve V.H.K.İ. Fatih ALAN ile birlikte Uzunköprü İlçemize Belediye Başkanı olarak seçilen Sayın Ediz MARTİN'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Detay

Uzunköprü İlçe Müftülüğümüze bağlı Merkez Toki Camii İmam Hatibi Nurdoğan TAŞKIRAN Hocamız emekli oldu. Emekli olan personelimize İlçe Müftümüz  Sayın Engin ÇİÇEK Hocamız tarafından plaket verildi.
Detay

Ramazan Bayramı Namazında Uzunköprü Merkez Camii'nde (Cumhuriyet Mah.) ''Ailece Kadın ve Çocukların Katılımıyla Bayram Namazında Buluşalım'' programı düzenlenlenip dualar edilecektir.
Detay

Uzunköprü İlçe Müftülüğümüz tarafından İlçemiz Merkez Rıza Efendi Camiinde Kadir Gecesi Programı düzenlendi.
Detay

İLÇEMİZ RIZA EFENDİ CAMİMİZDE ENDERUN USULÜ TERAVİH NAMAZI Uzunköprü İlçemizde Merkez Rıza Efendi Camiinde Edirne İl Müftülüğü hocalarımızında katılımlarıyla Enderun usulü teravih namazı kılındı.
Detay

İlçe Müftülüğümüz tarafından 1984 yılında Hakkari'de şehit olan Cengiz KARACA ve 1999 yılında şehit olan Murat Şemsi KAFKAS’ın aileleri ziyaret edildi.
Detay

Uzunköprü İlçe Müftülüğümüz tarafından organize edilen Sabah Namazı Buluşmaları kapsamında İlçemiz Merkez Şehsuvarbey Mahalle Camiinde 2 Mart 2024 Cumartesi günü sabah namazı buluşması gerçekleştirilmiştir.
Detay

Uzunköprü İlçe Müftülüğümüz tarafından İlçemiz Merkez Camiinde Berat Gecesi Programı düzenlendi. Halkımızın yoğun ilgi gösterdiği programımız akşam namazının eda edilmesinin ardından başladı.