17.05.2017

EDİRNE MÜFTÜLÜĞÜNCE ROMAN VATANDAŞLARA YÖNELİK DÜZENLENEN PROGRAMLAR

Edirne “Roman Projesi” kapsamında Roman vatandaşların bulunduğu Mahallelerde bulunan Kur’an Kursu Öğreticileri tarafından Mahalle Muhtarlarının da desteğiyle Muradiye 1 Kur’an Kursunda Sevim TEKİN, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Kur’an kursunda Nazan AKDİ ve Karaağaç 2 Kur’an Kursunda Ayşe ÇİFTÇİ hocalarımız tarafından Kursiyerlere yönelik olarak Edirne’nin tarihi mekânlarına geziler düzenlenmiş bu sayede kursiyerlerimize tarih bilinci verilmesi sağlanmıştır.

Ayrıca Edirne Müftülüğümüz tarafından yine Roman vatandaşlarımıza yönelik olarak “Sosyal Sorumluluk Projesi 5”  kapsamında Umre Kampanyası düzenlenmiş bu kapsamda Roman Vatandaşlarımızın bulunduğu Kur’an Kurslarımızda Kura sonucu belirlenen 10 kursiyer Umreye gönderilmiştir.