10.04.2019

2019 Yılı 4-B Sözleşmeli Kur'an Kursu Öğreticisi, İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyım Alımı Evrak İşlemleri

Sözleşmeli Personel Alımı (SÖZPER-2019-I) Atama Evrakının Teslimi Açıklaması

• Tercihlerine göre EDİRNE İl/İlçelerine yerleştirmesi yapılan 4/B Sözleşmeli Kur’an Kursu Öğreticisi, İmam Hatip ve Müezzin Kayyımların atanmalarına esas teşkil edecek evraklarının teslim alım işlemleri; İLİMİZ MÜFTÜLÜĞÜNCE yapılacaktır.
  • İlimiz tercihlerine yerleşen 4/B Sözleşmeli Kur’an Kursu Öğreticisi/İmam Hatip/ Müezzin Kayyımların atanmalarına esas teşkil edecek evraklarının 10.04.2019 tarihinden itibaren 19.04.2019 tarihi mesai bitimine kadar EDİRNE İL MÜFTÜLÜĞÜMÜZE teslim edilmesi gerekmektedir.
  • İş Talep Formu ve Mal Bildirimi Formu, Sağlık ve Askerlik ile ilgili örnek beyanlar duyurumuz ekinde yayınlanmış olup bahsi geçen evrak ilgililerin bizzat kendileri tarafından eksiksiz olarak doldurulup imzalanacaktır.
  • Mal Bildirimi Formu arkalı-önlü tek sayfa halinde düzenlenecektir.
  • Sağlık ve Askerlik beyanları el yazısı ile doldurulacaktır.