22.03.2017

ŞEHİTLİK ZİYARETLERİ

ASKERİ HASTANE VE BALKAN ŞEHİTLİĞİ ZİYARETİ

Edirne İl Müftülüğümüzce 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma ve 26 Mart Balkan Şehitlerini Anma Programları kapsamında Saraçlar, Selimiye ve Merkez Kur’an Kurslarında Hafızlık yapan öğrenciler için ziyaret programı düzenlendi. İlk önce Edirne Askeri Şehitliğini ziyaret eden öğrencilerimiz daha sonra Balkan Şehitliğini ziyaret ettiler. Balkan Şehitliğinde düzenlenen programa bu kurslarımızda eğitim gören öğrencilerimizin yanı sıra Müftülüğümüze bağlı diğer Kur’an Kurslarında eğitim gören kursiyerlerimiz de Kur’an Kursu Öğreticileri ile birlikte katıldılar.

Programda Selimiye Camii İmam-Hatibi Alpcan ÇELİK Kur’an-ı Kerim okudu. İl Müftü Yardımcımız Mehmet ÇELEBİ okunan Kur’an-ı Kerim’in ardından bütün şehit ve gazilerimiz için dua etti. Programa katılan öğrencilere ve misafirlere program sonunda meyve suyu ve poğaça ikramı yapıldı.