08.11.2016

GÖNÜL SOHBETLERİ PROGRAMI

Edirne İl Müftümüz Emrullah ÜZÜM, 04 Kasım 2016 Cuma günü Edirne Televizyonunda Nuri BÖCEKBAKAN’ın sunumunda “Gönül Sohbetleri” programında Edirneliye ve ETV izleyenlerine müjdeli haberler verdi. Programda; İslam’da Adalet, Hz. Ömer’in adaleti, Adalet gölgesi altında eğitim-öğretim, İslam’ın adalete verdiği önem adlı konular işlenmiş olup, programın sonunda İl Müftümüz 2016-2017 eğitim-öğretim yılında 4-6 yaş grubu öğrencilerine hizmet verecek 5-6 sınıf açılacağı müjdesini verdi. Eğitim verilecek yerin ismini de zikrederek Ecdadımızın bizlere bahsetmiş olduğu tarihi dokunun gölgesi altında Selimiye Camii yanında eski Ticaret Lisesi/İmam-Hatip Ortaokulu olarak kullanılan yer olduğunu söyledi.