09.03.2018

4/B SÖZLEŞMELİ ATAMAYA ESAS EVRAK LİSTESİ VE AÇIKLAMA

Sözleşmeli Personel Alımı (SÖZPER-2018-I) Atama Evrakının Teslimi

• Tercihlerine göre EDİRNE il/İlçelerine yerleştirmesi yapılan Sözleşmeli Kur’an Kursu Öğreticisi, İmam Hatip ve Müezzin Kayyımların atanmalarına esas teşkil edecek evraklarının teslim alım işlemleri; İLİMİZ MÜFTÜLÜĞÜNCE yapılacaktır.
  • İlimiz tercihlerine yerleşen Kur’an Kursu Öğreticisi, İmam Hatip ve Müezzin Kayyımların atanmalarına esas teşkil edecek evraklarının 12.03.2018 tarihinden itibaren 23.03.2018 tarihi mesai bitimine kadar İL MÜFTÜLÜĞÜMÜZE teslim edilmesi gerekmektedir.
  • Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formu, İş Talep Formu ve Mal Bildirimi Formu duyuru ekinde yayınlanmış olup bahsi geçen evrak ilgililerin bizzat kendileri tarafından eksiksiz olarak doldurulup imzalanacaktır.
  • Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formu bilgisayar ortamında doldurulacak olup, flash bellek vb. ile getirilmesi.
  • Mal Bildirimi Formu arkalı-önlü tek sayfa halinde düzenlenecektir.

Açıklama Metinlerinin Dikkatli Bir Şekilde Okunarak Doldurulması gerekmektedir.