23.02.2018

DİN İŞLERİ YÜKSEK KURULU UZMANI DAVUT KAYA HOCAMIZIN SEMİNERİ

Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Davut KAYA hocamız tarafından, 19 Şubat 2018 tarihinde 10-13 saatleri arasında, İl Müftülüğümüz ve İlçe Müftülüklerimizde görev yapan İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımların, Din Hizmetlerinde verimliliğini artırmak amacıyla “İmamette, İkamette, Hitabette ve Kıraatte Yaygın Hatalar” konulu seminer verildi. Edirne Halk Eğitim Merkezi Konferans salonunda gerçekleştirilen programda İl ve İlçelerden 250 görevlimiz seminer aldı.

19 Şubat 2018 ve 20 Şubat 2018 tarihlerinde 15-18 saatleri arasında, İl Müftülüğümüz ve İlçe Müftülüklerimizde görev yapan Kur’an Kursu Öğreticilerimiz ve Hüma Hatun Kız Kur’an Kursunda Hafızlık yapan kız öğrencilerimizin katıldığı seminerde ise Davut KAYA hocamız tarafından “Kur’an-ı Kerimi Okuma ve Öğretme Teknikleri” konulu seminer verildi. Pazartesi günü Halk Eğitim Merkezi Konferans salonunda; Salı günü de Fatih Sultan Mehmet 4-6 Yaş Kur’an Kursu Konferans salonunda gerçekleştirilen seminere 150 görevlimiz katıldı.