21.04.2017

EDİRNE MÜFTÜLÜĞÜ KUTLU DOĞUM HAFTASI

EDİRNE MÜFTÜLÜĞÜ KUTLU DOĞUM HAFTASI PROGRAMI

Edirne Müftülüğünce 2017 yılı Kutlu Doğum Haftası Kapsamında çeşitli programlar düzenlenmiştir.

Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti II. Başkanı Sayın Mazhar BİLGİN tarafından 21 Nisan Cuma Günü saat 10:00’da Edirne Yerel Televizyonu ETV’de canlı yayın programı gerçekleştirilmiştir. Müftülüğümüz memurlarından Nuri BÖCEKBAKAN’ın sunduğu programda Kutlu Doğum Haftası “Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” temasını değerlendiren Mazhar BİLGİN; İslam’ın öngördüğü Güven toplumunun nasıl inşa edilebileceği, İslam’da Emanet Bilinci ve Güven Kültürü ve Müslüman kimliği nasıl olmalı konularına değindi. Türkiye Diyanet Vakfının kuruluşunu anlatan BİLGİN, vakfın yurtiçinde ve yurtdışında açtığı okullar ve yapılan faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti II. Başkanı Sayın Mazhar BİLGİN, saat 12:30’dan itibaren Edirne Selimiye Camisinde Cuma Namazı öncesinde “Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” adlı Konferans verdi.