16.03.2017

Şehit Aileleri ve Muharip Gaziler Derneklerine Ziyaret

“18 Mart Şehitleri Anma Günü” ve “26 Mart Balkan Şehitlerini Anma Günü” olması nedeniyle Edirne İl Müftülüğümüze bağlı Aile ve Dini Rehberlik Bürosu görevlilerimiz tarafından 15 Mart 2017 tarihinde Edirne Şehit Aileleri ve Edirne Muharip Gaziler Derneklerine ziyaretler gerçekleştirilmiştir.

Hafta nedeniyle Müftülüğümüzün yapacağı etkinliklerle ilgili bilgi verilen Şehit Aileleri Derneğine yapılan ziyarete Din Hizmetleri Uzmanı Mehmet AKBAŞ ile Kur’an Kursu Öğreticilerimizden Sibel İNCE, Derya DOĞAN ve İlknur AKTAŞ katılmışlardır.

Edirne Muharip Gaziler Derneğine yapılan ziyarete ise İmam-Hatip Veysel ARIKAN ile birlikte Kur’an Kursu Öğreticilerimizden Fadime ARIKAN ve Zeynep TİRFİL katılmışlardır.

Ayrıca Derneklerde bulunan görevlilere; Kur’an-ı Kerim, Peygamberimiz ve Kur’an-ı Kerim Meali Hediye edilmiştir.